Vecsési savanyúság
Vecsési savanyúság - Fazekas Savanyúság

Cégismertető

vecsesi-savanyusagCsaládunk az 1890-es évek óta foglalkozik savanyítással. A jól bevált receptek azóta is apáról fiúra szállnak.

Egyéni vállalkozásból átalakulva 2000-ben alapítottuk meg a Fazekas Kft-t.

Apránként építettük fel korszerű, modern feldolgozó üzemünket, technikai felszereltségünket, mely most magasan megfelel  az élelmiszerbiztonsági előírásoknak. Több mint 1500 m2  területen végezzük tevékenységünket, savanyúságaink elkészítését, tárolását, csomagolását, a késztermékek raktározását.

A feldolgozás során használt korszerű rozsadmentes gépek, eszközök, edények a tisztaságra fordított állandó figyelem és a nemzetközi HACCP rendszer előírásainak szigorú  betartása biztosítják az élelmiszer feldolgozáshoz és készítéséhez elkerülhetetlen higiéniát.

A sok évtizedes termelési gyakorlat, gondos odafigyelés és a higiénikus környezet  biztosítja termékeink magas minőségét.

Termékeink csomagolását folyamatosan modernizáljuk, kellő figyelmet fordítva a külső megjelenésre is.

A feldolgozott zöldségfélék termelőivel folyamatos kapcsolatban vagyunk, megköveteljük a magas minőséget, frissességet. A feldolgozás során mindig kiemelt figyelmet fordítunk a megfelelő fajta kiválasztására, a gondosan válogatott minőségi zöldségfélék felhasználására, valamint a nyersáru mielőbbi feldolgozására. Ezáltal termékeink savanyított állapotban is megőrzik ropogós frissességüket, magas vitamintartalmukat.

Jelenleg több mint 50 féle savanyúsággal állunk megrendelőink rendelkezésére, de termékeink körét folyamatosan bővítjük. A megrendelések teljesítése során igyekszünk az egyedi igények teljes mértékű kiszolgálására.

Minőségpolitikánk középpontjában a Vásárló áll, valamennyi munkatársunk azért dolgozik, hogy Vevőink igényeit maximálisan kielégítse. 

Társaságunk célja, hogy minőségi terméket előállító vállalkozás legyen, ami a Vevői igények maradéktalan kielégítésére törekszik a gazdaságos termelés megvalósítása mellett, szem előtt tartva az élelmiszerbiztonságot.

Várjuk megtiszteltő megrendeléseiket.